NIKE RunWarsaw |
Autor |
Wiadomość |
merlin
stary wyga -
Środowisko: -
funkcja: -
stopień: -
|
Wysłany: 2007-09-04, 00:17 NIKE RunWarsaw
|
|
|
Cytat: | Jeden bieg, tysiące ludzi, tyle samo motywacji. Chcesz wygrać z własną słabością? Lubisz czuć wiatr we włosach? Cenisz ruch na świeżym powietrzu? Chcesz aktywnie spędzić czas z paczką przyjaciół? A może marzysz o swoim pierwszym medalu? Każdy powód jest dobry aby spędzić aktywnie niedzielne przedpołudnie.
źródło: http://www.runwarsaw.pl/
|
W zeszłym roku razem z Rafałem pobiegliśmy w biegu RunWarsaw, Ania nam wtedy na miejscu kibicowała. Już wtedy mieliśmy pomysł, żeby w tym roku pobiec całą drużynką. Co wy na to?
Bieg odbywa się 7 października (niedziela). Można wybrać jedną z dwóch tras: 5 km i 10 km. Koszt to 25 zł, a za te pieniążki dostajemy koszulkę, numerek, kupon rabatowy na produkty NIKE, okolicznościowy medal i otwieramy sobie drogę do fajnej przygody.:)
Zastanówcie się nad tą propozycją. Jeśli się zdecydujecie, zakupcie pakiet startowy w pierwszym lepszym punkcie obsługi RunWarsaw. W dniu imprezy razem spotkamy się i pojedziemy na miejsce startu biegu.
Więcej informacji: http://www.runwarsaw.pl/ |
|
|
|
 |
Ania
żółtodziób
Środowisko: 48 WDW Szaniec
funkcja: drużynowa
stopień: HO
|
Wysłany: 2007-09-04, 17:35
|
|
|
Ja jestam za ! Nie wiem tylko czy moja kondycja jest tego samego zdania... W zeszlym roku to wygldalo naprawde niesamowicie, kiedy mnostwo ludzi w takich samych koszulkach bieglo, a wczesniej sie gimnastykowalo. Zalowalam, ze nie moglam pobiec... Atmosfera jest tam naprawde super ! |
|
|
|
 |
merlin
stary wyga -
Środowisko: -
stopień: -
|
Wysłany: 2007-09-06, 14:03
|
|
|
Ania napisał/a: | Nie wiem tylko czy moja kondycja jest tego samego zdania. |
Moja zdaje się wręcz krzyczeć: "Nie zabieraj mnie tam!". Ale chyba nie będzie miała wyboru. |
|
|
|
 |
kaska
stary wyga
Środowisko: Krąg Instruktorski WPM
stopień: pwd;sam
|
|
|